Medarbetare

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Article 7865

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Article 962

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Article 863

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Article 580

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Article 372

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Article 151

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Article 127

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Article 82
Article 40
Article 21

Förtjust i anime, cyberpunk och plot twists. Vägrar multiplayer. Vill även klappa dina husdjur.

Article 18

Smålänning i Dalarna som spelar alldeles för mycket mmorpg. Och allt annat också, för den delen. Några odödliga favoriter: Monkey Island, Theme Hospital, World of Warcraft, Team Fortress 2 och massor av obskyra indietitlar.

Article 14
Article 11
Article 11
Article 10

Munter och ständigt godissugen smålänning med ett stort intresse för film, musik, spel och programmering. Lever oftast i nostalgiska drömmar om Commodore 64, men trivs bättre i moderna spel.

Article 5
Article 0
Article 0
Article 0

Älskar allt från att roama fritt i mmorpgs till att slipa sluga taktiker i tbs-strategispel till att förlora sig i Final Fantasy-inspirerade världar till att gömma sig från omvärlden i soffan med diverse mobilspel. Kanske stabens sämsta förlorare.

Article 0
Article 0