Medarbetare
Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Antal artiklar: 7866
Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Antal artiklar: 962
Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Antal artiklar: 861
Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Antal artiklar: 555
Profilbild

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Antal artiklar: 339
Thomas Petersson

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Antal artiklar: 148
Profilbild

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Antal artiklar: 127
Erik Bergérus

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Antal artiklar: 82
Antal artiklar: 38
Alfred Holmgren

Omunter utvandrare med fäbless för långa promenader, rökiga arkadhallar och korta arbetsdagar. Har fler konsoler än kromosomer. Följ honom för allt i världen inte på Twitter.

Antal artiklar: 34
Antal artiklar: 21
Charlie Mårtensson

Förtjust i anime, cyberpunk och plot twists. Vägrar multiplayer. Vill även klappa dina husdjur.

Antal artiklar: 17
Mattias Frost

Smålänning i Dalarna som spelar alldeles för mycket mmorpg. Och allt annat också, för den delen. Några odödliga favoriter: Monkey Island, Theme Hospital, World of Warcraft, Team Fortress 2 och massor av obskyra indietitlar.

Antal artiklar: 13
Antal artiklar: 11
Antal artiklar: 11
Antal artiklar: 10
Mikael Hjalmarson

Munter och ständigt godissugen smålänning med ett stort intresse för film, musik, spel och programmering. Lever oftast i nostalgiska drömmar om Commodore 64, men trivs bättre i moderna spel.

Antal artiklar: 5
Antal artiklar: 0
Elinor Hägg

Älskar allt från att roama fritt i mmorpgs till att slipa sluga taktiker i tbs-strategispel till att förlora sig i Final Fantasy-inspirerade världar till att gömma sig från omvärlden i soffan med diverse mobilspel. Kanske stabens sämsta förlorare.

Antal artiklar: 0
Antal artiklar: 0
Antal artiklar: 0
Antal artiklar: 0
Antal artiklar: 0
Antal artiklar: 0
Antal artiklar: 0
Antal artiklar: 0
Antal artiklar: 0