E-sport börjar öka allt mer i popularitet

E-sport börjar öka allt mer i popularitet

I samarbete med Bettingsidor.com

Intresset för e-sport har gått upp och ner, men de senaste två åren ser det ut att öka allt mer, och sedan några år tillbaka finns även ett E-sportförbund i Sverige. Det ökade intresset för e-sport kan man bland annat se inom betting på sporten.

I Sverige blev det mer påtagligt med e-sport i slutet på 1990-talet och för de som utövar sporten har det bara fortsatt att öka. Gällande publiken stagnerade det något ett tag, men de senaste två åren har man sett en ny uppsving. E-sport är på väg uppåt i Sverige och i hela Europa. En ny generation har intresserat sig för denna tävlingsform av spel.

Även om Sverige tillhör de länder som inte är helt överens om att kalla e-sport för en sport eller idrott ännu, så finns ändå ett stort intresse för att följa matcher och även att kunna satsa pengar på dem.

Var ska du betta på e-sport?
Både e-sport och betting på E-sport kliver uppåt, och om du är en av dem som är nyfiken på att testa detta så börja med att kolla in olika recensioner av spelsajter där du kan betta på e-sport. Några av de vanligaste spel man kan betta på är Counter Strike, Dota 2, World of Warcraft, FIFA och Starcraft 2.

Sättet att spela på e-sport påminner en hel del om många andra sporter. Till exempel kan det finnas chans till bonusar, det kan finnas olika odds och tävlingar att välja mellan samt att det finns spelsajter som ger dig chansen att använda dig av bank-ID och Swish när du vill betta på e-sport.

Om du är intresserad av ett eller flera spel, så börja med att kolla upp vilka spelsajter som erbjuder betting för dessa spel. Sen kan du se om de erbjuder olika sätt att oddsa eller om det är något annat som drar dig mer till ett alternativ.

Läs recensioner om spelsajterna
Innan du gör ditt slutgiltiga val av spelsajt, så läs olika recensioner och jämför dem med varandra. Vilka fördelar och nackdelar finns det, och prioritera framför allt säkerheten på spelsajten. En säkerhet är att det är en svensk spelsajt, eftersom de styrs av strikta regler om att de alltid måste erbjuda deras spelare moderna krypteringssystem.

Utöver det finns det alltid välkända betalningsalternativ på de svenska spelsajterna och en kundservice som man mer eller mindre alltid kommer i kontakt med. Om det skulle uppstå något problem, och du mot förmodan inte får hjälpa av sajtens kundservice, så har du alltid stöd av svenska myndigheter.

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts