Maximalt med action med Maximum Action

Maximalt med action med Maximum Action

Den Max Payne-doftande förstapersonsskjutaren är ranglig, oprecis, ofärdig och alldeles… alldeles underbar. Typ.

Maximum Action är fortfarande i early access, och det märks. Men i slutänden spelar det mindre roll att inte alla bitar är helt på plats. Att fienderna ibland inte märker att du existerar ens när du skjuter dem i skallen från nära håll, att kulhålen svävar i luften istället för sitter i väggen, eller att du fastnar i kanter och dörrar av och till. Det är helt enkelt för roligt för att jag ska bli irriterad några längre stunder. Bristerna är uppenbara, men jag orkar inte bry mig – ungefär som när jag tittar på en kul gammal b-actionfilm.

Om inget annat lovar det väldigt gott inför framtiden att spelet är så pass underhållande redan i early access. För den som vill se hur spelet ser ut i rörelse så spelade jag in en liten bit av mitt andra möte med spelet, så jag kämpar fortfarande med att få ordning på de lite svävande kontrollerna. Men jag tror att det framgår att spelet är en kul stunds kaotiskt bullet time-röj, som blandar Max Paynes akrobatiska skjutande med den där sortens riktigt korkade b-action som fanns i videohyllorna på bensinstationer på 80-talet.

Spana in spelet i Youtube-klippet nedan, och tänk på att spelet ser taffligare ut än det känns att faktiskt spela det.

Kolla även in: Scarlet Nexus – recensionen

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts