Vi spelar lovande shootern Severed Steel

Vi spelar lovande shootern Severed Steel

I den stora skaran nyretro-doftande shooters på sista tiden, så är Severed Steel ett av de mest lovande. Än så länge finns bara ett demo, med några få korta banor från kampanjen, och framför allt ett riktigt beroendeframkallande arkadläge där det gäller att få så höga poäng som möjligt (och helst spela så snyggt som möjligt, så klart).

Det hela är en mix mellan Superhot, Hotline Miami, Max Payne, Metroid Prime (man har en armkanon) och allsköns Hong Kong-action. Allt i en stiliserat avskalad, neondränkt värld där man rusar på väggar, glider under bord och kastar sig genom glasrutor i slow motion, medan man skjuter varenda jävel som är dum nog att korsa ens väg. Antingen det, eller så klantar man sig och hoppar med näsan före in i en vägg och blir ihjälskjuten.

Kolla gärna in vår lilla Youtubefilm nedan, och om det ser kul ut så är demot gratis att ladda ner på Steam. Sedan kan man med fördel hoppa in på Spelrums discord-kanal och skryta om hur höga poäng man får i arkadläget.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts