Vi kollar in öststatsshootern Hrot

Vi kollar in öststatsshootern Hrot

Här på Spelrum skriver vi inte bara texter om spel. Vi pratar också om spel i poddform, strömmar spel på Twitch, och ibland gör vi även små youtube-klipp om intressanta spel av olika slag. Som nu. Det här är Hrot – ett öststats-fps som utspelar sig i forna, kommuniststyrda Tjeckoslovakien.

Eller snarare en alternativ version av östblocket. Efter en katastrof av något slag råder kaos och elände. Det enda du kan göra är att plocka upp hammaren och skäran och hacka dig igenom mängder med fiender. Eller ja, det bästa är väl att använda spelets skjutvapen så man slipper bli så närgången. Spelet utvecklas av en enda person, och är redan i det här early access-stadiet riktigt lovande. Klassisk Quake-doftande action med extremt tät atmosfär och fantastisk musik. Kolla in klippet nedan så förstår ni vad jag menar.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts