Ny mobil spelkonsol tillgänglig från årsskiftet

Ny mobil spelkonsol tillgänglig från årsskiftet

I samarbete med Johnslots.com

Under de senaste åren har mobiltelefonerna blivit allt bättre. Med hjälp av 4G har spelentusiaster givits en gyllene möjlighet att avnjuta spelunderhållning i världsklass, både via traditionella spel och mobile casino, var som helst. Spelleverantörerna har uppgraderat sitt utbud och du kan nu ha en enhet i fickan som är helt anpassad till spelunderhållning. Denna kan med fördel användas när du sitter fast på kollektivtrafiken eller om du väntar på din tur hos tandläkaren. Så vilka intressanta spelkonsoler finns det att använda som komplement till spel och som utspelar sig på skärmen till din mobiltelefon?

Nintendo Switch – spela på konsolen eller via teven
Klassiska konsolutvecklaren Nintendo med säte i Japan har ett gott rykte om sig när det kommer till att leverera underhållning. 2017 introducerade företaget en ny konsol som lämpar sig väl för dig som vill ta med dig din spelsejour ut ur bostaden. Dess styrka är att du kan koppla upp dig emot din stora skärm i hemmet men fortsätta att använda konsolen som kontroll. Det besparar dig ytterligare en i den stora högen av kontroller och de uråldriga sladdarna som samlar damm. När det är läge att ge sig av kan du helt sonika ta med dig din Nintendo Switch och fortsätta dina erövringar i spelens värld.

Nintendo Switch med lägre vikt
Eftersom den huvudsakliga målgruppen med Switch-enheten för Nintendo är personer som vill spela utanför sitt hem har de också en specialanpassad variant att erbjuda. Nintendo Switch Light kan spelas i handhållet läge och har stöd för all mjukvara som används av originalmodellen. Givetvis kan du spela med andra spelare online vi lever trots allt i en tid där internet utgör en stor del av våra liv.

Speltips för Nintendo Switch
Nintendo fortsätter att utveckla nya spel till enheten vilket hjälper spelare att ständigt hitta nya utmaningar. Det kontinuerliga flödet men också överlag väldigt bra spel, är starka argument för att använda den japanska tillverkarens konsol istället för konkurrenterna. Några nya spel som ska lanseras under hösten 2021 är:

· Game & Watch: The Legend of Zelda (12e november)
· Mario Party Superstars (29e oktober)

Dessa är bara några nyheter som är på ingång. Om du gillar tanken på att spela den populära Zelda-serien kanske du finner en recension av The Legend of Zelda: Skyward Sword intressant.

Playdate – en nyhet på marknaden
Givetvis har Nintendo inte monopol på spelmarknaden för mobila konsoler. En nyhet som de flesta som är spelintresserade ser fram emot är Panics nya enhet, Playdate. Kunderna kan nu lägga sina förhandsbeställningar för denna konsol och de första leveranserna förväntas genomföras kring årsskiftet.

Flöde av spel till Playdate
Precis som i Nintendos fall så kommer spelare som väljer att införskaffa Panics nya enhet att få tillgång till en ström av spel. Totalt planeras 24 spel inledningsvis. Dessa kommer att ges ut allt eftersom och ingår i priset om du köper spelenheten som är prissatt till 179 dollar. Panic har offentliggjort att de 24 spelen kommer att släppas i 12 omgångar med två spel per vecka. En nedsida med att välja denna enhet är dock att det inte finns mycket information att tillgå kring vad som kommer att hända därefter.

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts