5 onlinespel som är roliga att spela själv

5 onlinespel som är roliga att spela själv

I samarbete med Wiliamhill.se

Under sensommarens och höstens regniga dagar vill man knappast bege sig hemifrån. Men vad gör man om man bor helt själv, eller om ens sambo inte är hemma? Jo, man underhåller sig själv med spel! Då menar vi inte tråkiga, gamla kortspel, men snarare spel du hittar online.


Nedan kommer vi att lista 5 roliga spel du kan spela online så att du slipper bli uttråkad bara för att du är ensam hemma. Allt som behövs är ett glatt humör och en stabil internetanslutning.

1. Starbust
Starburst är en jätterolig spelautomat från spelutvecklarna Net Entertainment. Det är en färgsprakande spelautomat som tar dig med genom en nostalgisk tidsresa till neon och synthmusik med exploderande juveler i rymden. Starburst kan du spela på ett online casino som William Hill. Då vet du att du får en bra och säker upplevelse samtidigt som du kan njuta av att spela på en förstklassig spelautomat med fantastiska priser i potten!

2. Skribbl.Io
Letar du efter ett spel som uppfyller ditt kärnbehov för sociala interaktioner? Då är Skribbl.io ett spel för dig. Här utmanar du spelare från världen över i en konsttävling. Du skissar helt enkelt bilder och samlar poäng genom att de andra gissar rätt. Rita får du göra under 80 sekunder, så förutom att det är roligt kan det också vara extremt stressande. Men det är definitivt ett underhållande sätt att fördriva tiden på!

3. Mario Kart Tour
Ännu ett spel där du kan spela tillsammans med andra online är Mario Kart Tour. I detta adrenalinpumpande spel kör du rundor på banorna som din favoritkaraktär från Super Mario. Den senaste realtids-multiplayer-funktionen innebär att du kan tävla mot upp till sju andra spelare. Var beredd på att det kan vara svårt att slita sig från spelet – så spela endast om du har tillräckligt med tid över!

4. Animal Crossing
Om du älskar små söta djur och att resa så ska du definitivt testa Animal Crossing. I detta onlinespel väljer du din egen karaktär för att sedan utforska en öde ö. På ön får du göra lite vad du vill. Du kan njuta av att bara vara, eller varför inte utforska ön och skaffa dig nya, virtuella vänner? I Animal Crossing är det du som formar historien! Har du tröttnat på Animal Crossing måste du bara testa Hokko Life!

5. Cards Against Humanity
Du har säkerligen redan hört talas om “Cards Against Humanity”, ett av de populäraste sällskapspelen i Sverige. Men visste du att det går att spela det annorlunda och kreativa kortspelet online? Det finns nämligen en helt kostnadsfri version online att tillgå. Spelet går ut på att varje spelare väljer ett frågekort, och de andra bidrar med sina roligaste svar genom att välja ett kort från deras hand.

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts