3 av de bästa spelen någonsin

3 av de bästa spelen någonsin

I samarbete med Finanso.se

Gillar du TV-spel? Vill du testa några av de bästa spelen någonsin? Då har du hittat rätt. Det spelar ingen roll om du vill testa något nytt eller ta ett avbrott från dina investeringar med Bitcoin Code, dessa spel kommer säkerligen inte att göra dig besviken.

Det är svårt att säga vilka som är de bästa spelen någonsin med tanke på hur många spel det finns, och att smaken är som baken. Men det finns onekligen en hel del spel som inte går förneka att de ligger i toppskiktet, och det är just dessa spel vi ska ta en liten närmare titt på idag!

3 av våra favoritspel någonsin

Följande är exempel på de spel som vi tycker är bland de bästa någonsin:

The Last of Us
När The Last of Us släpptes 2013 var de få som visste att det skulle bli ett av de mest populära och bäst rankade spelen genom tiderna. Spelet kommer från Naughty Dog, en spelutvecklare som även ligger bakom de populära succéspelen Crash Bandicoot och Uncharted-serien.

The Last of Us utspelar sig i USA 20 år efter att en pandemi har ödelagt civilisationen. Handlingen går ut på att du som spelare (karaktären Joel) ska ta dig västerut i landet tillsammans med Ellie för att hitta ett botemedel på den smitta som utplånat en stor del av civilisationen.

Under resan får ni stöta på massvis med olika hinder och faror, och spelet bjuder på riktigt vackra miljöer, fascinerande handling och är även fullproppat med action!

Det här är utan tvekan ett av de bästa spelen genom tiderna, och om vi verkligen måste välja ett enda spel skulle vi välja just The Last of Us.

Half-Life 2
När Half-Life 2 kom ut var det många som undrade om spelet skulle kunna leva upp till sin föregångare. Många var kritiska och tänkte att det andra spelet i serien inte skulle kunna leverera på samma höga nivå som det första spelet, men ack så fel de hade.

Half-Life 2 kunde inte bara leva upp till de höga förväntningarna, det var till och med ännu bättre!

När spelet släpptes blev spelare förbluffade över hur bra spelet var. Grafiken, handlingen och allt annat var oerhört välutvecklat och var bland de bästa som någonsin hade setts på den tiden.

Även om resten av spelen i serien är riktigt bra, kan de inte riktigt leva upp till den höga nivå som 2:an levererade. Ett fantastiskt spel!

Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto (GTA) är en av de mest populäraste spelserierna någonsin. Spelet är populärt i alla åldrar, och innehåller många olika moment som lockar många olika typer av spelare.

Sedan det första GTA-spelet lanserades 1997 har de hunnit utveckla totalt 15 stycken spel i serien, och vi tycker faktiskt att just Vice City är deras bästa produktion hittills.

Spelet släpptes för första gången 2002, och var på den tiden riktigt snyggt och grymt på alla sätt och vis. Det var få spelare som inte gillade spelet, och många spelare anser fortfarande att detta är ett av de bästa spelen någonsin. Vi håller med!

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts