Billigare och snabbare bredband för dina onlinespel

Billigare och snabbare bredband för dina onlinespel

I samarbete med Bredbandsval.se

Spelbranschen har mer eller mindre exploderat i popularitet och mångfald, bland annat tack vare olika tjänster online. Det finns alternativ för alla åldrar och många är även gratis att använda. Nöjet med att spela spel kan vara för att fly vardagen eller att spela en roll i en virtuell värld. Ofta samlas personer på olika platser och kopplar upp sig tillsammans i ett gemensamt rum, och spelar sedan som en grupp. Under spelets gång kan de även kommunicera med varandra, antingen via text eller tal.

Utbudet av online-spel har växt sig så stort att det finns en uppsjö av olika spel som kan användas i olika syften, bland annat lärande för barn, avslappning och som en social del i livet. Några spel kan även användas som en form av terapi, till exempel för den ensamme att komma i kontakt med likasinnade. Ju fler möjligheter som uppkommer, desto fler användare.

Man kan spela på olika enheter och det blir allt mer vanligt att nyttja online-spel på mobilen eller paddan. Med dagens utbud är man alltså mer flyttbar. Därmed ställs också mer krav på de bolag som levererar bredband, både mobilt och fast. Har du idag den bästa lösningen för dig och dina barn? Du kan få billigare bredband, som även är snabbt nog för dina spel. Gör en snabb jämförelse för att se över de bästa alternativen för dig.

Vilken lösning passar dig?

Allt fler väljer att arbeta eller studera på distans, vilket ofta leder till ett mer flexibelt schema men även krav på bra bredbandshastighet. Är man dessutom inte ensam om att nyttja bredbandet i sitt hushåll kan man behöva öka sin hastighet ytterligare. 

Behöver du även en mobil lösning så har det sedan länge funnits gratistjänster för att jämföra olika mobila bredband. Jämför pris och hastighet, så hittar du får den billigaste lösningen för dig. Bredbandsval är en relativt ny gratistjänst för att jämföra fast bredband, och som nu finns lättillgängligt. Sök på din exakta adress och se först vilka bolag som kan leverera det som motsvarar dina behov.

Tillhör man ett hushåll där det är ofta är önskvärt med att streama filmer från t.ex. Netflix, att spela online-spel och att flera enheter använder sig av internet samtidigt, bör man räkna med att behöva 250-300 Mbit/s. Enligt undersökningar så väljer dryga 70 % ett alternativ som ger en hastighet på 100 Mbit/s och högre. Fibernät utökas i samhället och är ett alternativ som kan ge en väldigt hög hastighet, mer än tillräckligt för att tillfredsställa över 70 % av alla internetanvändare. 

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts