Livespelen förväntas öka stort

Livespelen förväntas öka stort

I samarbete med Folkeautomaten.

Sommaren 2021 är en sommar som verkligen kommer att gå i idrottens tecken. När det nalkas stora mästerskap så tenderar även alltid intresset för livespel att öka hos spelarna, något som också såklart får spelbolagen att gnugga händerna i och med att deras omsättning även ökar massivt. Även om sommaren mjukstartar med ishockey-VM i Lettland 21 maj-6 juni så är det ändå det nästföljande stora mästerskapet som många går och längtar efter, fotbolls-EM.

För många som gillar att spela live så kommer spelbolagen att kunna erbjuda massor av olika spännande spelalternativ. För de som väljer att spela hos utländska spelaktörer som exempelvis folkeautomaten så väntar också en betydligt högre välkomstbonus än om man istället väljer ett spelbolag som är verksamt i Sverige.

11 juni kl. 21:00 så inleds turneringen med matchen mellan Turkiet och Italien. Efter premiärmatchen så väntar sedan en hel månadslång fotbollsfest att se fram emot där även vårt blågula landslag kommer att deltaga. Finalen i fotbolls-EM 2021 kommer för övrigt att spelas på Wembley i London 11 juli.

Sverige har sällan, eller aldrig, sett så offensivt starka ut på förhand som just nu. Även om den svenska EM-truppen officiellt sett inte kommer att tas ut förrän 18 maj så är det många som hoppas på en stark ungdomlig mix i laget ihop med en viss Zlatan Ibrahimovic som bidrar med ytterligare erfarenhet och spets.

Att allt fler svenska spelare väljer att spela hos ett eller flera olika utländska spelbolag beror allra främst på den hårt reglerade spelmarknaden i Sverige där man som högst just nu endast kan få 100 kronor i välkomstbonus.

Vilka vinner då EM 2021?
Det är utan tvekan ett superjämnt fotbolls-EM 2021 som vi alla har att se fram emot. Detta är också något som visar sig i spelbolagens olika vinnarodds inför mästerskapet.

Ett lag som ännu inte har lyckats med att vinna ett stort mästerskap trots att man haft ett riktigt starkt lag i många år, är Belgien. Bland många fotbollsexperter och spelbolag så är det också många som tror att de äntligen ska få stå som slutsegrare. Utöver Belgien så finns också England (som vanligt av någon anledning) med bland förhandstipsen, tillsammans med de regerande världsmästarna Frankrike.

Även Tyskland och Spanien tillhör förhandsfavoriterna; samtliga länder som nämnts betalar till och med under 10,00 i vinnarodds hos många spelbolag. Det säger verkligen hur vidöppet fotbolls-EM 2021 är på förhand. Sverige, som står i cirka 100,00–150,00 i vinnarodds beroende på hos vilket spelbolag man spelar, får ses som en rejäl outsider med stor potential att kunna överraska.

Så oavsett om man föredrar att spela live, på långtidsspel eller på några andra typer av spel så har vi alla en otroligt spännande och fantastiskt rolig spelsommar att kunna se fram emot.

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts