Försvara de svenska färgerna framför Tv:n i sommar – i samarbete med Spelsidor.se

Försvara de svenska färgerna framför Tv:n i sommar – i samarbete med Spelsidor.se

Det är inte bara inom gaming som man kan stå upp för Sverige och ikläda sig den blågula landslagströjan. Även inom sportspelens värld kan man också göra detsamma, vilket hundratusentals av oss svenskar kommer att göra i sommar.

Slutet av våren och början av sommaren erbjuder massor av spännande tv-sport där vi alla får chansen att heja fram de blågula i vått och torrt. 23 maj till 6 juni så smygstartar sommaren med ishockey-VM i Lettland.

Sverige, som för tillfället har 11 VM-guld i ishockey, har som vanligt goda möjligheter till att kunna spela hem ännu en VM-buckla till det redan enorma prisskåpet. Vill man som tv-supporter höja spänningen ytterligare så kan man alltid välja någon av alla tryggabettingsidor med snabb registrering som ger dig allt det du behöver för att kunna hitta ett massivt och spännande spelutbud.

Fotbolls-EM och sommar-OS
Sista slagskottet har knapp hunnit avlossas i ishockey-VM innan ett än större mästerskap tar vid: fotbolls-EM. Sommarens EM-slutspel i fotboll spelas 11 juni-11 juli och förväntas att bli en otroligt öppen och spännande historia.

Sverige som har lottats in i grupp E möter i tur och ordning Spanien, Slovakien och Polen, och Sverige har goda chanser att till en början ta sig vidare från gruppspelet. Trots att den svenska EM-truppen spikas först 18 maj så förväntas denna att få en starkare offensiv spets än någonsin tidigare, vilket även kan visa sig bära långt i turneringen.

En förhoppning som många har är att förbundskapten Janne Andersson verkligen törs släppa på handbromsen och vågar satsa på en offensiv svensk laguppställning.

De svenska färgerna behöver sedan försvaras i ytterligare någon månad efter att fotbolls-EM spelats klart, då det sedan är dags för världens största idrottsarrangemang: sommar-OS.

De olympiska spelen hålls i år i Tokyo 23 juli-8 augusti och många tror att sommarens olympiska spel ska kunna bli det bästa svenska mästerskapet någonsin sett till tänkbara blågula medaljchanser. Vad gäller medaljer av allra ädlaste valör, guld, har också Sverige flera starka guldhopp att kunna hoppas på. 

Stavhopparen Armand Duplantis och “Ståhlmannen”, Daniel Ståhl, är två svenska världsstjärnor med stora chanser att kunna hoppa och stöta hem guldmedaljerna till Sverige. En stark förhoppning som många har är att vi också ska kunna räkna in Sarah Sjöström i denna eminenta skara.

Sarah som just nu är i en tuff rehabperiod efter ett fall där hon bröt armbågsbenet, gör dagliga framsteg med sin rehab och har själv som mål att kunna vara med i sommarens olympiska spel. Med en vår och sommar som verkligen är smockad med spännande tv-sport och förhoppningsvis även med massor av blågula framgångar så gäller det att börja ladda upp redan nu!

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts