Varken Overwatch 2 eller Diablo 4 planeras släppas under 2021

Varken Overwatch 2 eller Diablo 4 planeras släppas under 2021

2019 presenterades både Overwatch 2 och Diablo 4. Nu har det dock visat sig att duon kommer dröja bortom 2021, då utvecklarna Blizzard under ett kvartalssamtal med investerare (via våra internationella kollegor) medgav att planerna “inte inkluderar lanseringar av Diablo 4 eller Overwatch 2 under 2021″.

Diablo Immortal – det där till synes hyfsade mobilspelet som fick fansen att rasa under Blizzcon 2018 – kommer dock släppas i år som beräknat, och så kanske även den sedan länge vedertagna remastern av Diablo 2 (som utvecklas av Tony Hawk’s Pro Skater 1+2-studion Vicarious Visions) släpps i år med lite tur. Hur det blir med den saken lär vi få reda på under Blizzconline, som kommer ordnas mellan den 19 och 20 februari, gratis för alla.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts