Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 dröjer bortom 2021, Hardsuit Labs har fått sparken

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 dröjer bortom 2021, Hardsuit Labs har fått sparken

Minns du när Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 ursprungligen presenterades, tillsammans med tilltänkt release i början av 2020? Sedan dess har det hänt en del, tunga namn har lämnat utvecklarna Hardsuit Labs, och spelet har försenats upprepade gånger. Och nu har saker blivit ännu värre.

– Vi har nu valt att skjuta upp lanseringen ytterligare, och vi kommer inte lansera [Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2] under 2021, säger Ebba Ljungerud, vd för Paradox Interactive, i en ny affärsrapport.

– Vi har även beslutat att Hardsuit Labs inte längre kommer leda utvecklingen av Bloodlines 2, och vi har inlett ett samarbete med en ny studiopartner som kommer avsluta arbetet med spelet. Detta har varit ett svårt beslut, men vi är övertygade om att det är rätt väg framåt för att göra spelet rättvisa.

Som ett resultat av allat detta har även förhandsbokningarna av Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2 avbrutits, och frågan är om spelet någonsin ser dagens ljus i den här takten. Den som lever får se.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts