Valheim stakar ut färdkarta, utlovar tjärgropar och sandlådeläge

Valheim stakar ut färdkarta, utlovar tjärgropar och sandlådeläge

Den 2 februari, förra veckans tisdag, lanserades det svenskutvecklade överlevnadsspelet Valheim i early access via Steam. Succén var omedelbar och spelet har redan sålt över 1 miljon exemplar, och nu har Skövdebaserade Iron Gate även gläntat på dörren till vad vi kan förvänta oss under resten av året.

Färdkartan presenteras utan större förklaringar (förutom det faktum att skepp och seglande redan har implementerats i spelet, men de kommer uppdateras och få utökad funktionalitet) och utlovar bland annat den nya biomen Mistlands (i uppdatering 4), tillsammans med “multiplayer-interaktioner”, “stridsförbättringar”, “månfaser”, “tjärgropar”, “mer unika platser”, “sandlådeläge” samt “munin” (inte Mumin!).

Du kan även kolla in vår ärade chefredaktörs arkiverade Valheim-strömmar här nedan.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts