Valheim har slagit ytterligare ett personligt rekord

Valheim har slagit ytterligare ett personligt rekord

Valheim fortsätter gå från klarhet till klarhet. Det lilla överlevnadsspelet som kunde har redan sålt tre miljoner exemplar och är bland de mest spelade på Steam.

Den senaste milstolpen som Iron Gate kan skryta om är att spelet nått nästan en halv miljon spelare samtidigt på Steam. Enligt Steamcharts peakade antalet på hela 481,836 det senaste dygnet.

För att sätta det i perspektiv så har självaste Playerunknown’s Battlegrounds inte haft så många spelare samtidigt sedan juni förra året. I skrivande stund har inte ens monstret Dota 2 så många som spelar just nu.

Just nu är Valheim det fjärde mest spelade på Steam, bara några tusen bakom PUBG. Med tanke på att spelet släpptes för bara några veckor sedan och blir mer och mer populärt på Twitch så lär det här knappast vara det sista vi skriver om dess enorma framgångar.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts