Valheim har sålt 3 miljoner exemplar på mindre än tre veckor

Valheim har sålt 3 miljoner exemplar på mindre än tre veckor

Det svenskutvecklade överlevnadsspelet Valheim lanserades i early access via Steam tisdagen den 2 februari. Onsdagen därpå meddelade skaparna Iron Gate att man hade sålt över 1 miljon exemplar, och nu – två och en halv veckor efter premiären – har man redan sålt över 3 miljoner spel. Skål!

Iron Gate tillägger också att man har samlat ihop 60 000 “överväldigande positiva” Steam-recensioner, vilket tar Valheim till plats nummer 78 på den officiella listan över Steams 250 mest hyllade spel någonsin. Just nu är Valheim också det sjunde mest streamade spelet på Twitch (mer populärt än Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Minecraft och Rust), samtidigt som man fortsätter duellera med Playerunknown’s Battegrounds om att vara det tredje mest populära spelet på Steam (näst efter Counter-Strike: Global Offensive och Dota 2).

Om du vill se chefredaktör Tveskägg spela Valheim så kan du kolla in en arkiverad livestream här nedan.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts