Valheim har nu sålt över 4 miljoner exemplar

Valheim har nu sålt över 4 miljoner exemplar

I fredags rapporterade vi att Iron Gates överlevnadsspel Valheim hade sålt över 3 miljoner exemplar sedan early access-debuten den 2 februari. Och nu, mindre än en vecka senare, har försäljningssiffran växt till 4 miljoner, något Iron Gate givetvis har uppmärksammat i ett nytt inlägg på Steam.

Precis som vi rapporterat tidigare nådde Valheim 500 000 samtidiga spelare under den gångna helgen, vilket betyder att Valheim är ett av de fem mest spelade Steam-spelen någonsin. Därtill har spelarna samlat ihop en kombinerad speltid på över 10 000 år (eller 3 649 980 dagar), och så har spelet klättrat upp till plats 57 på listan över Steams mest hyllade spel någonsin, med hjälp av över 81 000 “överväldigande positiva” recensioner.

Här är vår senaste arkiverade livestream med Valheim.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts