Ubisoft stakar ut färdkarta för det sjätte året med Rainbow Six Siege

Ubisoft stakar ut färdkarta för det sjätte året med Rainbow Six Siege

Ubisofts onlineskjutare Rainbow Six Siege är nu över fem år gammal, men fortfarande en regelbunden topp 10-titel på Steam. Under gårdagen presenterade Ubisoft sina planer för spelets sjätte levnadsår, och du kan kolla in den kompletta 47 minuter långa panelvideon här nedan, tillsammans med två nya trailrar.

Man har även delat med sig av en färdkarta (via PC Games N) som avslöjar att den nya säsongen Operation Crimson Heist (det sjätte årets allra första) drar igång den 16 mars. Var och en av de fyra säsongerna kommer introducera nya operatörer, närmare bestämt argentinska Flores (säsong 1), Nakoda (säsong 2), en kroatisk operatör (säsong 3) samt en irländsk operatör (säsong 4). En del gamla operatörer (Goyo, Mira, Maestro och Blackbeard) kommer även uppdateras, tillsammans med en handfull kartor, däribland Border nu under säsong 1.

I övrigt planerar Ubisoft minska dötiden mellan matcher genom att låta offensiva spelare välja operatörer under förberedelsefasen, och så kommer man avskaffa det årsbaserade passet till förmån för säsongsbaserade battle passes. Tidsexklusiviteten för nya operatörer förlängs med två veckor för de som inte betalar för battle passet.

Slutligen kommer Rainbow Six Siege även få ett “ryktessystem”, som kommer belöna positivt beteende, medan bråkstakar straffas. Ett reprissystem är också på gång, och så kommer man kunna skräddarsy elite skins, inklusive ett för Kali som du kan kolla in i en trailer här nedan, tillsammans med paneldiskussionen. Vi bjuds även på en esport-doftande trailer, där två lag gör upp med varandra. Jag trodde Rainbow Six var en militärsimulator?

Här är de tre ovan nämnda videorna om Rainbow Six Siege.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts