Ubisoft säger att vi kommer få “se mer av” The Division i år

Ubisoft säger att vi kommer få “se mer av” The Division i år

För en månad sedan fick vi reda på att svenska The Division-utvecklarna Massive Entertainment håller på att utveckla ett nytt Star Wars-spel i open world-stil. Sedan tidigare vet vi också att Massive är upptagna med det nya Avatar-spelet, vilket har gett upphov till en del frågetecken kring The Divisions framtid.

Under ett kvartalssamtal med investerare (via våra internationella kollegor) uttalade dock Ubisoft-vd:n Yves Guillemot sig om Massives situation, och kom med lugnande bud för alla törstande The Division-fans.

– Vi är väldigt glada över att återigen samarbeta med Lucasfilm Games [med det nya Star Wars-spelet]. Projektet leds av vår Massive-studio, som kommer ta tillvara på deras hypermoderna teknik, inklusive Snowdrop-motorn, för att leverera ett banbrytande Star Wars-äventyr. Vi är mycket stolta över det här samarbetet.

– Massive-studion är en stor studio, och de kommer också samarbeta med mängder av andra studior världen över … ni kommer få se mer av The Division i år och året därefter.

Rör det sig om mer The Division 2-dlc eller ett fullfjädrat The Division 3? Vi kan bara vänta och se.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts