Ubisoft överväger namnbyte för Rainbow Six Quarantine

Ubisoft överväger namnbyte för Rainbow Six Quarantine

I höstas försenades Ubisofts actionduo Far Cry 6 (från den 18 februari 2021) och Rainbow Six Quarantine (inget tidigare annonserat datum) till någon gång innan den 1 oktober 2021. Nu, över tre månader senare, försäkrar Ubisoft oss om att dessa planer fortfarande håller streck, om än med en möjlig justering.

Ubisofts vd Yves Guillemot pratade nämligen om Rainbow Six Quarantine under ett kvartalssamtal med investerare (via RPS), och gled in på det numera olyckliga namnet för den co-op-fokuserade onlineskjutaren.

– Det är något vi utvärderar, och vi får se vad som händer i framtiden, konstaterade Yves Guillemot kort.

Vi vet överhuvudtaget inte särskilt mycket om Rainbow Six Quarantine ännu, utöver att spelet ska vara väldigt inspirerat av det tillfälliga Outbreak-läget till Rainbow Six Siege, och inte betraktas som varken en konkurrent eller uppföljare till det tidigare spelet av Ubisoft själva. Baserat på den ursprungliga trailern kan vi också konstatera att spelarna måste se upp för ett smittsamt virus (eller motsvarande), därav den nuvarande titeln.

Här är den ursprungliga annonseringstrailern för Rainbow Six Quarantine.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts