Ubisoft bekräftar att mer The Division 2-innehåll släpps senare i år

Ubisoft bekräftar att mer The Division 2-innehåll släpps senare i år

Ursprungligen var det tänkt att Title Update 12, som släpptes i december, skulle bli den allra sista, stora uppdateringen av Ubisofts lootskjutare The Division 2. Tidigare den här veckan sade dock fransmännen att vi kommer få “se mer av” The Division i år, och nu har man klargjort vad man menade.

Via The Division 2:s officiella Twitter-konto har nämligen det svenska och Malmöbaserade utvecklingsteamet hos Massive Entertainment meddelat att “mer innehåll kommer släppas till The Division 2 senare i år”, till synes som ett direkt resultat av spelarnas “passion och stöd”. Några ytterligare detaljer får vi inte ännu, men Massive säger att vi inte kommer behöva “vänta alltför länge”, och att man kommer berätta mer så fort man kan.

Här är tweeten om The Division 2:s plötsligt ljusa framtid.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts