Total War: Warhammer 3 släpps i år, kolla in annonseringstrailern!

Total War: Warhammer 3 släpps i år, kolla in annonseringstrailern!

Precis som förra veckans teaser antydde har Creative Assembly och Sega nu gått och annonserat Total War: Warhammer 3, den “episka kulmen” av Total War: Warhammer-trilogin. Du kan kolla in den allra första filmiska trailern här nedan, som utlovar lansering via Steam och Epic Games Store senare i år.

Bland nyheterna hittar vi “ikoniska nya raser”, inklusive datorspelsdebuter för Kislev och Cathay, tillsammans med fraktionerna Chaos – Khorne, Nurgle, Slaanesh och Tzeentch. Därtill kommer vi bjudas på en ny grand campaign, som låter dig rädda eller utnyttja en döende guds kraft. Varje ras bjuder på en unik resa genom det mardrömslika Chaos Realm, som kulminerar i ett “endgame” där världens öde kommer avgöras.

Ian Roxburgh, game director, säger att Total War: Warhammer 3 “pressar våra ambitioner till nya höjder”, medan Jon Gillard, global head of licensing hos Games Workshop, tillägger att “skapandet av Cathay- och Kislev-arméerna har varit väldigt roligt för våra designers, och vi ser fram emot att se dem stiga in på slagfältet”.

Här är annonseringstrailern för Total War: Warhammer 3.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts