The Outer Worlds andra och sista expansion släpps inom kort

The Outer Worlds andra och sista expansion släpps inom kort

Hösten 2019 släpptes The Outer Worlds, det smått Fallout-doftande förstapersonsrollspelet av Fallout: New Vegas-utvecklarna Obsidian Entertainment. Jocke Kilman delade ut betyget 84 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “inte världens bästa shooter, men ett väldigt älskvärt rollspel”.

Drygt ett år senare släpptes den första expansionen Peril on Gorgon, och nu drar det ihop sig för den andra och sista; under ett kvartalssamtal med investerare (via VGC) avslöjade nämligen de Take-Two-ägda utgivarna Private Division att Muder of Eridanos planeras släppas under det pågående räkenskapsåret, som avslutas den 31 mars. Expansionen beskrivs som “Halycon Helens sista (och bästa!) äventyr”, en fiktiv tv-karaktär som i The Outer Worlds-universumet skådespelas av Ruth Bellamy. Vi räknar med att ett spikat datum avslöjas inom kort.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts