The Medium har redan tjänat in dess utvecklings- och maknadsföringskostnader

The Medium har redan tjänat in dess utvecklings- och maknadsföringskostnader

Den 28 januari släpptes The Medium, det senaste psykologiska skräckspelet av polska Bloober Team. Vår recensent Erik Bergérus var dock inte imponerad, och delade ut betyget 48 procent, tillsammans med omdömet “rörig och ofokuserad thriller som stapplar mellan världar utan att hitta fotfäste”.

Trots detta rapporterar polska Money (via Gamespot) att The Medium, Bloober Teams hittills största produktion, redan har tjänat in dess utvecklings- och marknadsföringsbudget. Utöver pc (Steam, GOG, Epic Games Store och Microsoft Store, där det även ingår i Game Pass) har The Medium även släppts till de nya Xbox-konsolerna (Series X och S), dock inte till den äldre konsolgenerationen, vilket gör framgångarna ännu mer imponerande.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts