The Great Ace Attorney Chronicles verkar vara på väg till pc

The Great Ace Attorney Chronicles verkar vara på väg till pc

Våren 2019 släpptes Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy, ett fantastiskt samlingspaket (recension) bestående av försvarsadvokaten Phoenix Wrights första tre högdramatiska äventyr, som ursprungligen släpptes till Gameboy Advance- och Nintendo DS-konsolerna när det begav sig. Och nu kommer mera!

Gematsu rapporterar nämligen att den taiwanesiska spelgranskningsnämnden har listat The Great Ace Attorney Chronicles, ett samlingspaket bestående av The Great Ace Attorney och The Great Ace Attorney 2, som släpptes till Nintendo 3DS under 2015 respektive 2017. I spelen tar vi rollen som Ryūnosuke Naruhodō, Phoenix Wrights förfader, som tillsammans med Sherlock Holmes (jo, Sherlock Holmes) löser brott och genomgår rättegångar i Meijieperiodens Japan (mellan 1868 och 1912), med avstickare till det viktorianska England.

Om The Great Ace Attorney Chronicles släpps (och det gör det förmodligen) så skulle det vara den första gången som spelen görs tillgängliga på engelska. En sann kulturgärning av utvecklarna Capcom!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts