Tales from the Borderlands återvänder till digitala butiker nästa vecka

Tales from the Borderlands återvänder till digitala butiker nästa vecka

2018 stängdes Telltale Games ner för gott, bara för att återuppstå under 2019, i ny regi. Sedan dess har några av de klassiska Telltale-spelen återvänt till digitala butiker – nu senast i form av Wallace & Gromit’s Grand Adventure och Strong Bad’s Cool Game for Attractive People – och nu väntar ännu en comeback!

Via Twitter har vi nämligen fått reda på att det väldigt uppskattade Tales from the Borderlands (vars fem episoder rullades ut mellan 2014 och 2015) kommer återvända till digitala butiker nästa veckas onsdag, den 17 februari. Exakt vilka digitala butiker det rör sig om vet vi inte, men GOG och Steam är rimliga antaganden (faktum är att produktsidan för Steam-versionen fortfarande finns kvar) samt kanske också en Epic Games Store-debut?

Här är tweeten om Tales from the Borderlands stundande återkomst.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts