System Shock släpps i sommar, kolla in trailer och slutgiltig demo

System Shock släpps i sommar, kolla in trailer och slutgiltig demo

För en månad sedan fick vi reda på att vi kunde förvänta oss en ny, spelbar demoversion av System Shock (och möjligheten att förhandsboka spelet) i slutet av februari. Och nu kan man mycket riktigt ladda ner demon via Steam, GOG och Epic Games Store, och förhandsköpa spelet för överkomliga 38 euro.

Inte nog med det; Nighdive Studios har dessutom också låtit meddela att den ambitiösa remaken släpps någon gång mot slutet av sommaren via ovan nämnda digitala butiker. Den uppdaterade, slutgiltiga demoversionen bjuder bland annat på en cyberspace-nivå, nya audiologgar med riktiga röstskådespelare, nya repliker av den ursprungliga Shodan-rösten Terri Brosius, ett lemlästningssystem, nya fiender, ett nytt “genererande” musiksystem, sparfunktionalitet, svårighetsgrader och förstörningsbara föremål. Vad mer kan man begära?

Här är en ny trailer för System Shock.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts