Svensksuccén fortsätter – Valheim har sålt över 1 miljon exemplar!

Svensksuccén fortsätter – Valheim har sålt över 1 miljon exemplar!

I måndags kunde vi konstatera att det svenskutvecklade överlevnadsspelet Valheim redan då var en rungande succé. Och nu har utvecklarna Iron Gate tagit till Steams nyhetssektion för att meddela att man redan har sålt över 1 miljon exemplar sedan early accesss-debuten förra veckans tisdag. Skål!

Därtill har toppnoteringen för antalet samtidiga spelare nu nått nästan 190 000 (att jämföra med 130 000 under natten till måndagen), och spelet har också väckt stort intresse på Twitch, med över 127 000 samtidiga tittare som allra mest. Just idag är Valheim Steams sjunde mest spelade spel, mitt emellan eviga giganter som Team Fortress 2 och Grand Theft Auto 5. Detta betyder också att Valheim är det mest populära överlevnadsspelet på plattformen just nu, då vi hittar Rust (162 000 samtidiga spelare som mest idag) på nionde plats.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts