Sunless Sea är veckans gratisspel på Epic Games Store

Sunless Sea är veckans gratisspel på Epic Games Store

Det är torsdag! Utöver tordagsstream med Svenska PC Gamer på Twitch innebär det även att ett nytt gratisspel har rullats ut på Epic Games Store. Denna vecka bjuds vi på Sunless Sea, Failbetter Games välskrivna, lovecraftianska ångbåtsspel från vintern 2015, som du kan kolla in en trailer för här nedan.

Precis som brukligt har även nästa veckas gratistitel avslöjats, som ersätter Sunless Sea på menyn nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid. Då kommer vi bjudas på Wargame: Red Dragon, Eugen Systems realismbetonade rts från våren 2014. Ursprungligen var det tänkt att spelet skulle skänkas bort via Epic Games Store redan i höstas, då det ersattes av Relmforge Studios grottbyggare Dungeons 3 i sista stund. Bättre sent än aldrig!

Här är den gamla lanseringstrailern för Sunless Sea från 2015.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts