Subnautica: Below Zero lämnar early access den 14 maj

Subnautica: Below Zero lämnar early access den 14 maj

Den 30 januari 2019, strax över två år sedan, lanserades Subnautica: Below Zero i early access via Steam och Epic Games Store. Och nu är överlevnadsspelet på väg att bli “klart” då utvecklarna Unknown Worlds Entertainment har annonserat att early access-utträdet har spikats till fredagen den 14 maj.

Subnautica: Below Zero har också fått en ny stor uppdatering vid namn Seaworthy, som bland annat lägger till en ny full röstskådespelad Crashed Ship-berättelse, tillsammans med det slutgiltiga soundtracket (över 50 spår och två timmar kombinerad speltid), förbättrade kontroller för Prawn Suit, handkontrollsstöd (inklusive skakfunktioner), sparfiler i Steam-molnet, nya laddningsskärmar samt en uppsjö av stabilitets- och buggfixar.

Här är trailern för den nya uppdateringen till Subnautica: Below Zero.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts