Steams senaste spelfestival har börjat!

Steams senaste spelfestival har börjat!

Steams spelfestivaler har visat sig vara riktigt framgångsrika jippon, och nu har det blivit dags igen; via samlingssidan kan du upptäcka över 500 demoversioner för färska och kommande spel, tillsammans med livestreams som visar upp vad vi kan förvänta oss i indieväg under det kommande året.

Trailern här nedan uppmärksammar oss bland annat om Hazel Sky – ett “innerligt äventyr om en ung ingenjör”, som måste bygga olika maskiner för att utforska en vacker och mystisk värld – tillsammans med Fling to the Finish (ett samarbetsfokuserat racingspel där lagkamrater kopplas samman av ett elastiskt rep) och en hel rad andra lovande titlar (det mörka äventyrsspelet Children of Silentown ser väldigt mysrysligt ut).

Steams spelfestival avslutas kl. 19:00 på tisdag, den 9 februari. Här är trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts