Steams kinesiska nyårsrea har börjat!

Steams kinesiska nyårsrea har börjat!

Alla hjärtans dag äger rum nu på söndag, och om du vill överraska en speciell Steam-vän med en speciell gåva har Steam nu gett dig utmärkta förutsättningar; den kinesiska nyårsrean inleddes nämligen igår kväll och varar fram till måndag kväll, kl. 19:00 svensk tid. Du har ju hela helgen på dig!

Bland de mer iögonfallande erbjudandena hittar vi The Witcher 3: Game of the Year Edition (10 euro), Doom Eternal (19 euro och 79 cent), Battletech (10 euro), Prey (9 euro), Playerunknown’s Battlegrounds (15 euro), The Forest (7 euro och 55 cent), Halo: The Master Chief Collection (24 euro), Ori and the Will of the Wisps (9 euro och 89 cent), Control Ultimate Edition (24 euro), samt A Plague Tale: Innocence (13 euro och 49 cent).

Som vanligt får man också poäng när man köper spel, som man kan använda för att låsa upp chattsymboler, avatarramar, profilbakgrunder och annat krimskrams. Vi antar att det är intressant för vissa spelare?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts