Stadsbyggaren Nebuchadnezzar är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Stadsbyggaren Nebuchadnezzar är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

2019 presenterade Nepos Games sitt Nebuchadnezzar, en historisk stadsbyggare som utpekar genreklassikerna Pharaoh och Caesar 3 som omedelbara inspirationskällor. Och nu har spelat lanserats via både Steam och GOG, till tonerna av ett “mestadels positivt” mottagande hos Valves affär.

Nebuchadnezzar går loss för 20 euro, och utlovar en kampanj där spelarna kommer få “styra över inflytelserika historiska städer, fyllda med magnifika monument”. Totalt bjuds det på “över ett dussin” uppdrag som täcker allt från kolonisering av uråldriga länder till persernas erövring av Babylon under 600-talet före Kristus. Monumenten är en stor grej då Nebuchadnezzar rentav inkluderar en editor för ändamålet, som ger spelarna “komplett kontroll” över byggnaderna, hela vägen från strukturen och färgen, ner till de finare detaljerna.

Här är lanseringstrailern för Nebuchadnezzar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts