Spiritfarer kommer få tre stora gratisuppdateringar under 2021

Spiritfarer kommer få tre stora gratisuppdateringar under 2021

Thunder Lotus Games management-äventyr Spiritfarer charmade brallorna av många när det släpptes i somras, inklusive vår recensent Rikard Olsson som delade ut 91 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “en unik, rörande historia om den sista vilan som både charmar och underhåller”.

Nu kommer mera; via den egna hemsidan har nämligen Thunder Lotus Games presenterat en ny färdkarta, som listar tre stora gratisuppdateringar under återstoden av 2021. I vår släpps “Lily”, inklusive den nya färjepassageraren Lily (huvudrollen Stellas lillasyster), tillsammans med med “mer storyinnehåll för Stella”, “förbättrad co-op” och “livskvalitetsförbättringar”. Under sommaren stiger även Beverly (Stealls gamla granne) ombord , och följs Jackie och Daria (vårdare respektive patient) under hösten, tillsammans med en ny ö och ett nytt event. Vi kan också vänta oss nya båtbyggnader, samlarföremål, recept och resurser under året.

Här är fjolårets lanseringstrailer för Spiritfarer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts