Shelter 3 släpps i mars, kolla in gameplay-trailern!

Shelter 3 släpps i mars, kolla in gameplay-trailern!

Våren 2019 utannonserades Shelter 3, det nya överlevnadsäventyret av svenska studion Might and Delight. En första, färggrann teaser-video följde för nästan exakt ett år sedan, och nu har man släppt en ny gameplay-trailer vars klippbeskrivning bekräftar lansering i mars via Steam. Det är väldigt snart!

Liksom de två andra Shelter-spelen (där man spelade som grävlingsmamma och lodjursmamma) kretsar Shelter 3 kring överlevnad i vildmarken, denna gång ur elefanternas perspektiv, med tillhörande, ny flockmekanik. Vi kan även konstatera att du förmodligen kan spela Shelter 3 på vilken dator som helst, då systemkraven listar Geforce GTX 660, Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ samt blott 2 GB RAM. Kan man ens starta Windows med så lite minne?

Här är den nya gameplay-trailern för Shelter 3.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts