Rogue Legacy 2 har fått stor uppdatering, inklusive nya karaktärsklassen gunslinger

Rogue Legacy 2 har fått stor uppdatering, inklusive nya karaktärsklassen gunslinger

I somras lanserades den nya roguelite-plattformaren Rogue Legacy 2 i early access via Steam och Epic Games Store. Och nu ha spelet fått en ny uppdatering kallad för Arcane Hallows, som utvecklarna säger är tillräckligt matig för att Rogue Legacy 2 nu ska kunna betraktas som större än föregångaren.

Nedan ser du en ny video som går igenom nyheterna i Arcane Hallows-uppdateringen. Den största nyheten är den helt nya karaktärsklassen gunslinger (kom ihåg att ladda dina pistoler!), tillsammans med den nya regionen Stygian Study och den återvändande karaktärsklassen assassin. Även arkitekten, som låter dig spika de slumpgenererade nivåernas struktur från tidigare försök i utbyte mot pengar, gör en bejublad återkomst.

Här är videogenomgången av den nya Rogue Legacy 2-uppdateringen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts