Red Dead Online försöker locka nya spelare med nya gratisgrejer

Red Dead Online försöker locka nya spelare med nya gratisgrejer

I december fick Red Dead Online, onlinedelen av Red Dead Redemption 2, en fristående utgåva som fortfarande säljs för det nedsatta priset 5 euro (istället för det ordinarie 20 euro) fram till den 15 februari. Spelarna verkar dock fortfarande inte vara överdrivet intresserade baserat på Rockstars senaste tilltag.

Via den egna hemsidan har Rockstar Games nämligen meddelat att alla spelare som varit eller kommer vara inloggade mellan den 1 december och den 15 februari kommer få en hel rad smarriga bonusar, däribland en häst under rank 40, en gratis stallplats, 5000 club xp-poäng samt en jacka, en hatt och en skjorta. Därtill får alla “färska spelare” tillgång till reor för vapen, “non-role-pamphlets” och allt som säljs via Wilderness Outfitters.

Här är trailern för Red Dead Onlines fristående utgåva från december.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts