Rapport: ytterligare ett Resident Evil-spel kommer släppas i år

Rapport: ytterligare ett Resident Evil-spel kommer släppas i år

Resident Evil Village (eller snare Lady Dimitrescu) har charmat/skrämt brallorna av spelvärlden, men nu har det visat sig att det kanske inte blir det enda Resident Evil-spelet som släpps i år; via den pålitlige industrinsidern AestheticGamer har vi nämligen nåtts av uppgifter om en helt ny Resident Evil-titel!

Det nya spelet kommer gå under namnet Resident Evil Outrage, och betraktas som en uppföljare till Resident Evil Revelations och Resident Evil Revelations 2 (på bild här ovan), som lanserades via Steam under 2013 respektive 2015. Liksom de två nämnda spelen kommer Resident Evil Outrage släppas till Nintendo-konsoler först (i det här fallet Switch) någon gång i slutet av 2021 eller början av 2022, vilket sannolikt innebär att vi lär få se en eventuell pc-release först mot slutet av 2022 om den tidigare etablerade cykeln är något att gå efter.

Här är AestheticGamers tweetar om Resident Evil Outrage.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts