Provspela multiplayerdelen av Call of Duty: Black Ops Cold War i en vecka

Provspela multiplayerdelen av Call of Duty: Black Ops Cold War i en vecka

I höstas släpptes Call of Duty: Black Ops Cold War (recension), den senaste i den allt längre raden av Activisions förstapersonsskjutare. Och om du vill prova mutiplayerdelen av paketet kommer du kunna göra så helt gratis i en vecka, mellan den 25 februari (torsdag) och den 4 mars (nästa veckas torsdag).

Du kan läsa mer om det hela på den officiella hemsidan, där vi utlovas “ett urval” av olika spellägen, däribland team deathmatch, kill confirmed, domination och hardpoint på den nya kartan Apocalypse. Vi bjuds även på outbreak, “en helt ny squad-baserad zombieupplevelse”, som utspelas i massiva miljöer förlagda till Uralbergen. Under helgen kommer alla spelare också kunna tjäna in dubbelt så många erfarenhetspoäng.

Här är tre trailrar för nya säsong 2 och det nya outbreak-läget i Call of Duty: Black Ops Cold War.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts