Playstation-exklusiva Days Gone kommer till pc i vår

Playstation-exklusiva Days Gone kommer till pc i vår

I fjol släpptes Horizon: Zero Dawn till pc (recension), vilket var väldigt uppseendeväckande då Sony dittills hade hållit hårt i sina Playstation-exklusiviteter. Det var dock inte en engångsföreteelse då vi nu har fått reda på att det postapokalyptiska biker-äventyret Days Gone följer redan “i vår”!

Denna information har nått oss via GQ, som har tagit en pratstund med Playstation-chefen Jim Ryan. Days Gone nämns bara i förbifarten (tillsammans med det faktum att spelet kommer följas av en “hel hop” pc-lanseringar), men Jim Ryan tillägger senare att “vår bekvämlighet att göra [spelen] tillgängliga för icke-konsol-ägare har växt”.

Han är också nöjd med hur Horizon: Zero Dawn presterade på pc (och att Playstation-communityt inte hade alltför stora problem med att “deras” spel gjordes tillgängligt på en annan plattform) och säger att “vi kommer fortsätta ta steg i den riktningen”. Bloodborne som nästa projekt? The Last of Us skulle också smaka bra.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts