People Can Fly berättar mer om nästa veckas Outriders-demo

People Can Fly berättar mer om nästa veckas Outriders-demo

I januari försenades People Can Flys lootskjutare Outriders från den 21 februari till den 1 april. I samma veva utlovade man dock också att en maffig demoversion kommer släppas den 25 februari via Steam, och nu har man tagit till en lång Twitter-tråd för att berätta mer om exakt vad vi har att vänta oss.

People Can Fly fastslår att det rör sig om just en demoversion, “inte en beta”, och att den därtill kommer vara “helt gratis”, utan krav på inköp eller förhandsbokning. Demon kommer rullas ut exakt klockan 18:00 svensk tid inkommande torsdag, och kräva 24 GB ledigt hårddiskutrymme (“möjligtvis mer efter dekompression”).

Demon kommer stöda crossplay, men man kommer inte kunna ladda ner den på förhand. Den kommer dock förbli tillgänglig även efter lanseringen av fullversionen, utan tidsbegränsningar. Innehållet inkluderar spelets prolog och inledande kapitel, tillsammans med alla fyra karaktärsklasser. Du kommer kunna skapa upp till sex olika karaktärer och levla dem upp till nivå 7, vilket kommer ge dig tillgång till klassernas “fjärde förmåga”.

Slutligen kommer man också kunna spela upp till “world tier 5” (bättre loot och hårdare motstånd), även om crafting-resurserna i demon begränsas för att bibehålla balansen när du (eventuellt) återupptar ditt spelande i fullversionen. Karaktärer och framsteg kommer dock inte kunna flyttas från Steam till Epic Games Store.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts