Onlineskjutaren Nine to Five drar igång betatest ikväll

Onlineskjutaren Nine to Five drar igång betatest ikväll

Nine to Five är en ny lagbaserad onlineskjutare av Redhill Games, där tre lag med tre spelare gör upp i matcher indelade i tre faser, med ständigt skiftande mål. Och mellan kl. 19:00 ikväll (torsdag) och kl. 09:00 på måndag kommer du kunna provspela en betaversion, såtillvida du anmäler ditt intresse här.

Utvecklarna säger att alla som anmäler sig till betatestet kommer garanteras tillgång, så det är bara att tuta och köra. Nine to Five är Helsingforsbaserade Redhill Games första titel, och annonserades ursprungligen under The Game Awards 2019. Spelet har också genomgått alfatester sedan i somras, vilket vittnar om att det redan nu torde vara rätt slipat. Du kan läsa mer om Nine to Five Steam, där betan också kommer äga rum.

Här är en trailer för Nine to Fives betahelg.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts