Onlineskjutaren Insurgency: Sandstorm är gratis att prova i helgen

Onlineskjutaren Insurgency: Sandstorm är gratis att prova i helgen

New World Interactives online-fps Insurgency: Sandstorm lanserades i slutet av 2018 och är fortfarande mycket omtyckt. Ett “väldigt positivt” omdöme (både under den senaste tiden och totalt sett) bland användarna på Steam talar sitt tydliga språk, och nu kan du provspela titeln helt gratis!

Gratishelgen för Insurgency: Sandstorm varar fram till måndag, den 8 februari, och fram till den 15 februari (nästnästa veckas måndag) kan du inhandla fullversionen för halva priset (15 euro istället för det ordinarie 30 euro). Den nya uppdateringen version 1.9.1 släpptes också så sent som i tisdags, inklusive nya vapen (QBZ-97 och QTS-11), borttagning av officiella, rankade matcher (i syfte att fylla vanliga matcher kvickare), förbättrad statistik (även om möjligheten att visa den har stängts av tillfälligt) samt de sedvanliga bugg- och balansfixarna.

Här är en gammal överblicks-trailer för Insurgency: Sandstorm.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts