Nya No Man’s Sky-uppdateringen låter dig adoptera husdjur

Nya No Man’s Sky-uppdateringen låter dig adoptera husdjur

Hello Games rymdspel No Man’ Sky släpptes 2016, men fortsätter få stora uppdateringar med jämna mellanrum. Nu är version 3.2 här vars största nyhet stavas husdjur, som du kan ta med dig under dina äventyr i spelets vidsträckta universum. Kolla in trailern här nedan och läs mer på hemsidan!

No Man’s Sky har förvisso låtit dig tämja och mata djur tidigare, men nu kan dina lurviga vänner följa med dig överallt, och åkallas på begäran. Förstärk bandet genom att leka med, mata och ge uppmärksamhet åt varelserna, och dra nytta av praktiska fördelar såsom scannande av resurser, faromarkering och mysbelysning. Upp till sex varelser kan adopteras som kompanjoner, och du kan också ge dem nya namn.

Utöver husdjuren bjuder version 3.2 av No Man’s Sky också på ett förbättrat användargränssnitt (inklusive tangentgenvägar för dialogalternativ), ett mer strömlinjeformat “bait”-system, möjligheten att rida gigantiska varelser, samt “genetisk handel” och möjligheten att blanda genetiskt material, för att skapa helt nya varelser.

Här är trailern för version 3.2 av No Man’s Sky.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts