Ny video visar upp Nier Replicant-remastern sida vid sida med originalet

Ny video visar upp Nier Replicant-remastern sida vid sida med originalet

I helgen kollade vi in nio nya spelminuter från Nier Replicant, remastern av föregångaren till Nier: Automata (recension), som ursprungligen släpptes till Playstation 3 i Japan under 2010. Personligen tyckte jag att materialet såg förvånansvärt fräscht ut, och nu har vi fått en större aning om varför.

Youtube-användaren Cycu1 har nämligen laddat upp en video som jämför originalet och remastern sida vida sida. Resultatet är slående och närmar sig regelrätt remake-nivå då karaktärsmodellerna verkar ha gjorts om från grunden, samtidigt som omgivningarna har fått helt nya texturer och ny ljussättning. Även spelmekaniken har fått sig ett ansiktslyft då striderna ser betydligt mer rappa och följsamma ut, med smidigare animationer.

Nier Replicant släpps den 23 april via Steam. Här är den nya jämförelsevideon.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts