Ny Epic Games Store-rea har börjat, avslutas den 25 februari

Ny Epic Games Store-rea har börjat, avslutas den 25 februari

Reor! Vi har tidigare skrivit om Steam, GOG och Ubisoft Store, och nu har turen kommit till Epic Games Store, med anledning av gårdagens Spring Showcase-stream (samt det kinesiska nyåret och Alla hjärtans dag). Showcase-rean drog igång igår kväll, och varar ända fram till torsdagen den 25 februari.

Reans ingångssida uppmärksammar oss både om kommande spel (däribland Kingdom Hearts-serien, Axiom Verge 2 och Chivalry 2, som vi skrivit om tidigare idag) och reor för äldre titlar, däribland Trials Evolution Gold Edition (5 euro), Immortals Fenyx Rising (40 euro och 19 cent), Star Wars Squadrons (24 euro), Control Ultimate Edition (24 euro), Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (33 euro och 74 cent), WRC 9 (35 euro), The Witcher 3: Game of the Year Edition (10 euro), World War Z GOTY (14 euro och 79 cent) samt Snowrunner (24 euro).

Vi påminner även om att strategispelet Halcyon 6 är gratis att plocka på sig fram till torsdag!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts