Ninja Gaiden: Master Collection kommer till Steam i juni

Ninja Gaiden: Master Collection kommer till Steam i juni

När det begav sig var Team Ninjas benhårda actionspel Ninja Gaiden en av de riktigt stora anledningarna att skaffa en Xbox. Och nu, sisådär 17 år senare, är spelet äntligen på väg till pc; Ninja Gaiden: Master Collection kommer nämligen lanseras via Steam nu i sommar, den 10 juni. Kolla in trailern här nedan!

Paketet inkluderar Ninja Gaiden Sigma (nyversionen från 2007), Ninja Gaiden Sigma 2 och Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge, tillsammans med “de flesta” av de släppta spellägena och dlc-kostymerna. Utöver huvudrollen Ryu Hayabusa kommer vi även kunna spela som hjältinnorna Ayane, Rachel, Momiji och Kasumi, och växla mellan dem under pågående strider. Spelen kommer dock inte levereras med originalutgåvornas onlinelägen.

Du kan läsa mer om Ninja Gaiden: Master Collection på den officiella hemsidan. Här är trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts