Nej, Rainbow Six Quarantines nya namn är inte Rainbow Six Parasite

Nej, Rainbow Six Quarantines nya namn är inte Rainbow Six Parasite

Tidigare idag skrev vi om en Playstation Store-läcka som pekade mot att det olyckligt namngivna Rainbow Six Quarantine skulle byta namn till Rainbow Six Parasite. Nu har dock Ubisoft tillbakavisat dessa uppgifter, även om ett namnbyte fortfarande kommer äga rum, precis som man tidigare antydde.

– Emedan vi nyligen meddelade att vi kommer byta namnet på Rainbow Six Quarantine är Parasite bara ett tillfälligt namn, som våra interna team använder sig av, sade en av Ubisofts talespersoner till Eurogamer.

– Nyligen genomförde vi ett internt test och vissa av dess detaljer blev offentliga. Vi kan bekräfta att detta är en glimt av det kommande spelet, och vi kommer dela med oss av fler detaljer, inklusive det officiella namnet, snart.

Rainbow Six Quarantine(?) planeras släppas innan den 1 oktober 2021, så vi räknar med att en avtäckning kommer äga rum väldigt snart. Kanske en ny Ubisoft Forward-presentation annonseras inom kort?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts