Nästa Destiny 2-expansion försenas till början av 2022

Nästa Destiny 2-expansion försenas till början av 2022

Redan i somras förband sig Bungie till ytterligare tre expansioner för lootskjutaren Destiny 2. Beyond Light (recension) släpptes i höstas som beräknat (om än efter en smärre försening), men nu har det visat sig att The Witch Queen, som skulle ha släppts i höst, dröjer ända till början av 2022.

Du kan läsa Bungies fullständiga, matiga lägeuppdatering på den officiella hemsidan. The Witch Queen kommer representera “en viktig evolution av Destiny 2:s pågående berättelse”, som därtill kommer vara “olikt allt” som Bungie försökt sig på tidigare, med karaktärer, berättelsebågar, hjältar och skurkar som kommer hänga med i flera framtida releaser. Således vill man helt enkelt göra The Witch Queen “rätt”, vilket kräver en del extra tid för att bibehålla utvecklingsteamets långsiktiga hälsa under de fortsättningsvis utmanande arbetsförhållandena.

Bungie kommer berätta mer om Destiny 2: The Witch Queen mot slutet av sommaren.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts