Nästa Battlefield presenteras i vår och släpps i höst

Nästa Battlefield presenteras i vår och släpps i höst

Hösten 2019 nåddes vi av de första viskningarna om nästa Battlefield, och planerad lansering under räkenskapsåret 2021 (den 1 april 2021 som tidigast). Ytterligare information följde i november i fjol, då Electronic Arts-chefen Andrew Wilson utlovade “aldrig tidigare skådad skala” för det förmodade fps:et.

Nu, under ett kvartalssamtal med investerare, har planerna preciserats en smula; Andrew Wilson säger att det nya Battlefield kommer visas upp någon gång i vår och släppas i höst, och han understryker även löftet om “aldrig tidigare skådad skala”, då det nya spelets slagfält kommer befolkas av fler spelare än någonsin tidigare. Han tillägger också att spelet “ligger före våra interna milstolpar”, så en försening till 2022 lär det inte bli tal om.

Här är en tweet där industrivetaren Daniel Ahmad återger Battlefield-uttalandet i detalj.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts